Welkom

Bij Schoonheidsinstituut Artemis in Borsbeek vind je expertise en ervaring in schoonheidszorgen, harsen, wellness en massage.

Schoonheidsspecialiste en massagetherapeute Christine Huybrechts adviseert je graag voor de meest aangewezen behandeling. De professionele aanpak garandeert een gepaste lichaamsverzorging, epilatie, gelaatsverzorging of massage. 40 jaar ervaring en kwalitatieve, zo natuurlijk mogelijke producten van Mary Cohr staan garant voor de beste resultaten en een nieuw gezond evenwicht in lichaam en geest. 

Bij Artemis stap je buiten als herboren, met het nodige advies om de resultaten van de behandeling nadien te optimaliseren.

Christine wil graag je ervaren gids zijn in schoonheidsverzorging, epilatie, wellness en massage.

Ze schoolt zich nog steeds bij om nieuwe technieken te kunnen aanbieden, met de holistische visie van evenwicht binnen en buiten het lichaam proberen te bekomen, en de gezondheid op natuurlijke wijze te ondersteunen, verlegt ze grenzen en verricht ze pionierswerk, met holistische behandelingen en persoonlijk, gespecialiseerd advies maakt ze graag het verschil voor haar klanten.

Waar wacht je nog op om een afspraak te maken?

Rechtsonder aan u beeld kan u een afspraak maken.

“OPGELET, als u GEEN bevestigingsmail hebt ontvangen, is uw afspraak niet geregistreerd.  U krijgt ALTIJD een bevestiging vanuit het reservatieprogramma. . Probeer het dan aub opnieuw, of stuur mij een mailtje, of bel mij, groetjes Christine”

Christine van Artemis werkt alleen, uitsluitend op afspraak.

Zowel dames als heren zijn welkom bij Artemis.

Je kan je afspraak ook online maken.
Vind je geen plekje dat je past? Extra Informatie nodig? Een vraag?

christinehuybrechts@skynet.be of 03/366 30 33