christinehuybrechts@skynet.be  |  +32 (0)3/366. 30.33
Follow us :-

Welkom bij Artemis !

Bij Schoonheidsinstituut Artemis in Borsbeek vind je expertise en ervaring in schoonheidszorgen, harsen, wellness en massage.

Schoonheidsspecialiste en massagetherapeute Christine Huybrechts adviseert je graag voor de meest aangewezen behandeling. De professionele aanpak garandeert een gepaste lichaamsverzorging, epilatie, gelaatsverzorging of massage. 40 jaar ervaring en kwalitatieve, zo natuurlijk mogelijke producten van Mary Cohr staan garant voor de beste resultaten en een nieuw gezond evenwicht in lichaam en geest.

 

Bij Artemis stap je buiten als herboren, met het nodige advies om de resultaten van de behandeling nadien te optimaliseren.

Christine wil graag je ervaren gids zijn in schoonheidsverzorging, epilatie, wellness en massage.

Ze schoolt zich nog steeds bij om nieuwe technieken te kunnen aanbieden, met de holistische visie van evenwicht binnen en buiten het lichaam proberen te bekomen, en de gezondheid op natuurlijke wijze te ondersteunen, verlegt ze grenzen en verricht ze pionierswerk, met holistische behandelingen en persoonlijk, gespecialiseerd advies maakt ze graag het verschil voor haar klanten.

Waar wacht je nog op om een afspraak te maken?

Christine van Artemis werkt alleen, uitsluitend op afspraak.

Zowel dames als heren zijn welkom bij Artemis.

Je kan je afspraak ook online maken.
Vind je geen plekje dat je past? Extra Informatie nodig? Een vraag?

christinehuybrechts@skynet.be of 03/366 30 33

Reservatie maken of Cadeaubon kopen?

 

 
Welkom bij Artemis

Onze diensten

Massage

Professionele massage bij Artemis: massage is een kunst en een kunde Professionele en deskundige massage is een kunst op zich, een vaardigheid, een passie en een gave. Christine van Artemis heeft zich deze kunst en vaardigheid helemaal eigen gemaakt. Haar ervaring en een gepaste massage brengt u helemaal tot uzelf.   Gun jezelf dat moment […]

Lees meer
Lichaamsverzorging, pedicure en manicure

Lichaamspeeling met massage Manicure Pedicure Lakken Nagellak De nagellak aankopen voor thuis kan ook Verzorgingsproducten Aangepaste producten voor de verzorging van je lichaam kan je ook aankopen bij Artemis

Lees meer
Natuurlijke Huidverzorging en verzorgingsproducten

Christine werkt al 30 jaar met het Franse cosmetica merk Mary Cohr. Mary Cohr staat voor professionele, hoogwaardige, innoverende  natuurlijke cosmetica, uitsluitend te koop via  jouw schoonheidsspecialiste.     De behandeling wordt altijd aan jouw huidtype of huidprobleem aangepast.  In het gamma vind je peeling behandelingen, lifting behandelingen, aromatherapie,… maar ook reinigende producten, verzachtende formules […]

Lees meer
Ontharing met hars

Ergens last van ontsierende haartjes? Laat ze snel en professioneel verwijderen! De haartjes breken niet af en groeien niet in, ze komen dunner terug en ook korte haartjes worden verwijderd. Pijnlijk zeg je? Dat valt best mee…Jarenlange ervaring met harsen is voor u uw garantie!        

Lees meer

Magnesium behandeling
Het mineraal magnesium ondersteunt al onze biologische lichaamsprocessen, en draagt bij tot de ondersteuning van de gezondheid op een natuurlijke manier.
Het ontspant de spieren en verzacht de huid, maakt de bloedvaten en de gewrichten soepeler, verbetert de nachtrust en brengt rust in het zenuwstelsel.

Lees meer

Voetverzorging
Iedereen heeft natuurlijk graag verzorgde voeten.
U kan bij Christine van Artemis terecht voor verschillende verzorgingen en behandelingen.

Lees meer