Extra aanbod

 

Nieuw ! Energetische behandelingen

Vanuit mijn interesse voor alternatieveen energetische behandelingen ben ik mij gaan specialiseren in behandelingen die het natuurlijke zelfhelende vermogen van het lichaam ondersteunen. In mijn massages werk ik ook met energie, vermits wij eigenlijk energie zijn, komt dat er altijd bij als ik holistisch werk, volgens de eenheid van lichaam en geest.
Ik ga nu ook samen werken met collega’s die ook in die richting werken, en na afspraak op bepaalde momenten aanwezig zullen zijn.

Barbera Nagtegaal biedt Bodytalk behandelingen aan en Ayurvedische massage. Barbera komt op zaterdag.
Het BodyTalk Systeem is een veilige en holistische, allesomvattende energetische behandelmethode. In gesprek met jou lichaam! In een BodyTalk sessie komen on(der)bewuste oorzaken van ongemakken aan het licht. BodyTalk verenigt Oosterse en Westerse therapieën en werkt bijgevolg op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Door omgevingsfactoren aan te pakken, in plaats van de symptomen, kan er op een dieper niveau verandering optreden. De BodyTalk practitioner zal voor antwoorden en inzichten in contact treden met jouw innerlijke lichaamswijsheid (innate wisdom) via kinesiologie (spiertesten). Daarbij worden diverse energetische technieken toegepast die jouw zelfhelend vermogen helpen herstellen of verbeteren. Alles wat niet meer dient kan losgelaten worden. Elke sessie is uniek en op jou persoonlijk afgestemd. Het ervaren van een BodyTalk sessie is zonder meer de beste manier om te ontdekken wat BodyTalk voor jou en met jou kan doen. BodyTalk kan toegepast worden bij ziekte, ter ondersteuning, preventief, bij traumaverwerking, persoonlijke groei, …….. Last van lichamelijke of mentale klachten? Wil je graag weten wat jou lichaam je vertellen heeft? Zet de stap om je eigen originele sterke zelf (terug) te vinden en te zijn en maak een afspraak met Barbera.
Ayurvedische massage. Ayurveda is het gezondheidssysteem van de oud-Indiase vedische beschaving en is het oudste gezondheidssysteem ter wereld. Duizenden jaren geleden werden er in India al massages gedaan om het lichaam te ontgiften, te ontspannen en geest, emoties en lichaam in balans te brengen. De Ayurvedische massage wordt gedaan met veel warme olie en is een intense ontspanningservaring. Behalve het lichaam krijgen de handen, voeten, hoofd en gezicht ook voldoende aandacht. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke heilzame olieën die het lichaam voeden en het zenuwstelsel versterken. Een ayurvedische massage heeft tal van voordelen voor jouw lichaam & mentale gezondheid: • versterkt het immuunsysteem • activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop • kalmeert het zenuwstelsel • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid • vermindert lichamelijke pijnen • weldadig bij burn-out • helpt bij spijsverteringsklachten Een Ayurvedische massage is gericht op diepe ontspanning en het loslaten van stress en afvalstoffen. Een aanrader op zich, maar ook als waardevolle ondersteuning voor of na een BodyTalk sessie.
Prijs per sessie, 60 minuten, 70 euro
Kennismakingssessie 30 minuten, 30 Euro
Groepssessies kunnen op aanvraag georganiseerd worden, prijs per sessie 30 euro
www.thenightingale.eu; GSM 0478 497 188

Yes Wuyts verzorgt klankschaalmassage aan. Yes komt op donderdagmiddag. Met andere trilling jouw trilling in balans brengen. De zachte klanken, een streling voor het oor. De klankvibratie, een massage voor ons lichaam voelbaar in alle vezels en botten, in ons hele lichaam, tot in de cellen, een diepe ontspanning, en een zachte manier om energieblokkades vrij te maken.
Prijs per sessie 70 Euro
yeswuyts@hotmail.com
GSM 0474 972 024

Ik ben Yes. Al 20 jaar ben ik enthousiast over de eindeloos boeiende en veelzijdigheid van de wonderlijke wereld van klank en trilling. Ik volgde hiervoor verschillende verdiepingsopleidingen in binnen- en buitenland.
Wat kan een klankschaalmassage voor je betekenen?
Sluit even je ogen, beeld je in dat je op de mooiste plaats bent die je je maar kan voorstellen, met daarbij de muziek of geluiden die je mooi vindt…wat voel je?
Kan je er niet bij geraken (dit is Belgisch Nederlands. Wil je dat zo laten staan, of dit gebruiken: Kan je er niet bij komen..), zijn er misschien factoren die je in disbalans brengen?
Zonder oordeel, voel wat er is…dit zegt alles over hoe wij resoneren met onze omgeving. We leven in een luide, drukke en hectische maatschappij. Bewust of onbewust is stress vaak aanwezig en dat merken we dat maar eerst bij pijn of burn-out. Zoals je weet bestaat alles uit klanken en trillingen. Ons lichaam bestaat uit 70% water. Als een steen in het water belandt, gaan de golfjes uitdeinen. Iets gelijkaardig gebeurt in ons lichaam als we klankschalen inzetten en klank en trilling gebruiken voor onze mentale gezondheid.
De drukte van alle dag even achter ons laten en bewust kiezen voor een moment voor onszelf: dat vergeten we wel eens terwijl er zoveel nood aan is!
MET ANDERE TRILLING JOUW TRILLING IN BALANS BRENGEN.
Klankschalen zijn daarbij een dankbaar instrument. De zachte klanken: een streling voor het oor. De trilling: een massage voor ons lichaam, voelbaar in alle vezels, botten en tot in de cellen. Dit zorgt voor een diepe ontspanning, de energie kan weer vrijelijk stromen en eventuele blokkades kunnen loskomen. Klankmassage – individuele behandeling.
De diepe ontspanning van de klankmassage versterkt het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Soms zijn meerdere massages aangewezen, naar gelang blokkades boven komen. Het is ondersteunend naast andere behandelingen, maar vervangt de behandelingen niet.
Draag hierbij comfortabele kleding. Na een korte intake neem je plaats op de massagetafel, enkel de schoenen hoeven uit, eventueel broeksriem en juwelen. Ik laat een of meerdere schalen
over je lichaam glijden. Aanvullend kan ik stemvorken en/of reiki inzetten. € 57 per sessie
Ondervind je moeilijkheden om op je rug of buik te liggen, dan biedt stoelmassage met klankschalen een uitkomst. € 47 per sessie
Een klankreis – Individueel of per 2. Liggend op een (yoga)matje, begeleid door meditatie, wegdromend in een hemelse mix van verschillende klankschalen en andere instrumenten, gevoed door de stilte tussen de klanken die je uitnodigen te voelen. Wat kan je dit brengen? Een afvoer van spanning, diepe ontspanning en een liefdevolle ontspanning om mee te nemen. € 30 p.p.
Klankconcert – voor groepen vanaf 6 personen. Zoals de klankreis, gebracht door 2 spelers, andere en meerdere instrumenten…. In groep van minimum 6 pers liggend op een (yoga)matje € 25 p.p.
Voor wie en wat kan het brengen?
Iedereen die wil ontstressen Te veel in het hoofd zit Gevoelig is voor de mening van anderen Grenzen (leren) stellen Ontspanning Beter doorbloeding Veerkracht wil verhogen ………
Een klankschaalmassage, -reis of -concert is een aanrader voor wie behoefte heeft aan alles even los te laten, helemaal in ontspanning en rust te komen.
Indien je zwanger bent, epilepsie hebt, een pacemaker of andere medische geplaatste voorwerpen hebt, is het in je eigen belang dit kenbaar te maken. Dit is geen vervanging van reguliere geneeskunde, het kan zeker aanvullend zijn. Enige zelfzorg is aangewezen. Trombose, psychose, ernstige spataderen etc. hebben een aangepaste behandeling nodig.
Yes Wuyts
Mail: yeswuyts@hotmail.com
0474972024
Facebook: SayYes

Ann Ghys zal groepssessies aanbieden, met de ACE methode, een energetische methode die ons zelfhelend vermogen stimuleert en werkt met lichtenergie. Awareness, Consciousness, Energy.
Behandeling die jouw energieveld oplaadt en je verbindt met de hoogste energievelden in jezelf, de allesomvattende bron. Ze zorgt voor volledige ontspanning, versterking van het eigen kracht, herstel van de emotionele balans, je fysieke en mentale vermogen wordt bevorderd. Je wordt méér je échte zelf, ontdaan van alle blokkerende persoonlijkheidskenmerken die je leven en je gezondheid verstoren, omdat de controle vanuit je hoofd wegvalt. De healing begint. Wanneer je deze behandeling kiest, gaat je lichaam en je energie tot op de diepste punten voelen: ‘zo wil ik zijn’. Het gaat vanzelf omdat jouw wezen dit ook verlangt.
Ann is natuurgeneeskundige.
De sessies zijn voorzien elke eerste maandag avond van de maand, om 19,30 u.
Prijs per sessie 30 euro
vitaesana@gmail.com ;www.vitaesana.be
GSM 0473 410 605