Massage

Professionele massage bij Artemis: massage is een kunst en een kunde

Professionele en deskundige massage is een kunst op zich, een vaardigheid, een passie en een gave. Christine van Artemis heeft zich deze kunst en vaardigheid helemaal eigen gemaakt. Haar ervaring en een gepaste massage brengt u helemaal tot uzelf.

Gun jezelf dat moment om tot rust en ontspanning te komen en lichaam en geest in evenwicht te brengen. Maak uw keuze uit ons uitgebreid aanbod van technieken uit het Westen, het Oosten en zelfs Afrika.  Ondanks de jarenlange ervaring schoolt Christine zich toch nog regelmatig bij om nieuwe technieken te kunnen aanbieden, en bij te leren, om zo de klanten beter te kunnen helpen.

Heren zijn ook welkom, maar sexueel getinte massages zijn uitgesloten.

Massage kan helpen om de gezondheid te ondersteunen op een natuurlijke manier. Dankzij speciale massagetechnieken en hulpmiddelen kan de doorstroming verbeterd worden en blokkades aangepakt worden, zowel op niveau van de bloedsomloop, de lymfecirculatie en/of de energie

Nieuwe aanwinst is de moxa lamp, en natuurlijk de infra rood lamp, die nog steeds zijn dienst bewijst.

Indien nodig wordt u uiteraard doorverwezen

Abonnementsprijs: geniet van een korting als u regelmatig massage laat doen ( slechts 60 euro)

 

Bij de massages wordt bij Artemis gebruik gemaakt van een Infra Rood lamp, die de spieren in de diepte opwarmt en de doorbloeding activeert. Een unicum !
Massage is de specialiteit van het huis!


Jade old massage stone

DIVERSE MASSAGES


Heerlijke ontspanning in deze drukke tijden. Neem even tijd voor jezelf. De technieken zorgen voor een verlichting van stress, Deze massage met olie brengt rust en evenwicht. Indien nodig is er aandacht voor blokkades.

Relax Wood® Houttherapie massage
Een gezichtsbehandelingen met houtmassage zorgt voor een natuurlijk liftend effect en zichtbare resultaten. De aangepaste instrumenten,uit Colombia, helpen de natuurlijke collageen- en elastineproductie te verhogen, waardoor de huid haar oorspronkelijke stevigheid terugvindt. De behandeling stimuleert ook de bloedcirculatie en de lymfedrainage, verbetert de spiertonus en vermindert vet op de onderkin, acne en littekens.

Manuele lymfedrainage Lichaam
Dit is een zeer zachte pompende massage die het afslankingsproces ondersteunt en vocht en afvalstoffen helpt af te voeren. Ook aangewezen bij aderspat en heilzaam bij etalagebenen, vochtretentie, vermoeide, opgezwollen benen en zware benen, bij mensen die veel moeten staan.

Voetreflexologie, massage van de voeten die via de voeten het hele lichaam ondersteunt

Vunkuwa intensief massagetherapie
Deze intensieve massage geeft jou een diepe ervaring door het toepassen van diep weefsel technieken waarbij blokkades effectief worden opgespoord en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.. Vunkuwa biedt niet alleen therapie voor de symptomen maar behandelt ook de onderliggende oorzaak voor dergelijke blokkades in het lichaam. Ademhaling, lichaamstemperatuur en huidsverkleuringen zijn mogelijke indicaties dat het lichaam uit balans is. We focussen tevens op het bewust werken met de beenderstructuur en last but not least de bijzondere massagetechnieken, die ook altijd bloedsomloop en lymfecirculatie activeren, en op het bindweefsel werken. Deze massage kan pijnlijk zijn, maar de energie die u achteraf krijgt compenseert dit volledig. Niet te missen, probeer het nu!

Vunkuwa ®Afrikaanse Spa Relaxatie
Dit is een unieke methodologie die van generatie op generatie werd doorgegeven en haar wortels heeft in authentieke en traditionele wijzen van Afrikaanse therapie en geneeswijzen. Deze oeroude Afrikaanse wijsheid verrijkt het inzicht in de werking en de essentie van ons lichaam. De combinatie van observatie van het lichaam en de bijzondere massagetechniek geeft uitstekende resultaten en diepe ontspanning. Een wonderbaarlijke ervaring!

Zweedse massage
De klassieke Zweedse massage combineert strijkende bewegingen over de huid, het kneden van de spieren en ritmische slagen (tapotage). Er wordt voornamelijk op de spieren gewerkt om ze soepel en los te maken. Deze massage, die een beetje lijkt op sportmassage,werkt in de diepte op de spieren. Een klassieker op eigen wijze gebracht door Artemis!

Body Etics Edelsteenmassage
Een edelsteenmassage is bijzonder. Puur genot, pure weldaad. Deze massage brengt de energie in het lichaam weer in evenwicht en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De edelstenen bol werkt op de energiepunten en brengt de energie weer tot leven in het lichaam. De inwerking is diep – de warme edelstenen geven een zindering op de huid- en de spieren geven zich volledig over aan ontspanning. Afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd. Edelsteenmassage werkt rustgevend op het volledige organisme maar leidt uiteindelijk tot een energetisch stimulans. Dit moet u uitproberen! Een bijzondere beleving, goed voor lichaam en geest

Hot Stone Massage
Deze massage gaat terug op eeuwenoud gebruik. De Inca’s, indianen, zelfs de Romeinen pasten de techniek van warme stenen toe om het lichaam te ontspannen en een heilzaam effect te verkrijgen. Bij deze massage worden warme basaltstenen gebruikt (vulkanische stenen). De cirkelvormige bewegingen en olie maken de hete stenen heel effectief als pure verwennerij of als wellnesskuur. De weldadige warmte stimuleert ook de circulatie. Iets minder geschikt als je veel last hebt van aderspat.

Manuele lymfedrainage Gezicht
Deze drainerende massage verbetert de lymfecirculatie en helpt vocht en afvalstoffen te verwijderen. Heilzaam bij een opgedrongen gezicht, vocht wallen onder de ogen, couperose, problemen met de sinussen.

Rugmassage, heerlijk ontspannend, helpt ook bij vastzittende schouders

De moxa lamp verwarmt plaatselijk heel diep, om op blokkades te werken